Een van onze doelen is dat wij het evenement, een zo’n aantrekkelijke mogelijke ontmoetingsplaats proberen te maken. Voor alle soorten sponsoren en andere ondernemers. Van winkels, fotografen, multimedia, modellenbureaus tot bedrijven uit het binnen- en buitenland.

Over evenementen wordt gesproken: vooraf, tijdens en nadien. Verschaffen voor de sponsor interessante netwerk mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het eigen personeel, maar ook voor klanten en relaties uit het eigen netwerk. Sponsoring van evenementen kan ondersteunend zijn aan het eigen acquisitiebeleid.

De sponsoring van de Miss verkiezing, Miss Regio Nederland, valt onder de noemer ‘evenementsponsoring’. Bij evenementsponsoring staat de boodschap, de uitstraling en daarmee de aantrekkingskracht van het evenement centraal. Evenementen staan nadrukkelijk in de publieke belangstelling en lenen zich uitstekend voor publiciteit in de lokale, regionale, nationale en internationale media. In vormen van radio, tv, dagbladen, weekbladen en andere periodieken.

Evenementensponsoring kan door de sponsor benut worden om:

 • Eigen naamsbekendheid te vergroten
 • Imago te verbeteren, te bevestigen of te ondersteunen
 • Merktrouw te vergroten

Het sponsoren van onze organisatie kan op verschillende manieren. Wij als Miss Regio Nederland staan, zoals wij in het verleden ook gedaan hebben, open voor verschillende samenwerkingen. Naast bedrijven dus ook verschillende professionals uit o.a. de fotografie, styling, visagie en haarstyling. Wilt u ons sponsoren met een dienst, product of locatie. Neemt u dan ook gerust contact met ons op.

Wij hopen dat u zich ook als sponsor wilt verbinden aan Miss Regio Nederland.

De hieronder genoemde vormen van sponsoring is onder voorbehoud en zijn voorbeelden van mogelijkheden. Omdat wij de verschillende posities van onze sponsoren begrijpen en wij graag willen dat onze diensten aansluiten op uw situatie. Zijn in overleg ook andere vormen mogelijk. Zo staan onder de pakketten nog andere / aanvullende mogelijkheden, zodat u uw sponsoring optimaal kan benutten.

Neem hierover gerust contact met ons op.

TeamMissRegio@gmail.com

  • Promotie tafel met finale
  • (Extra) Fotoshoot met missen van uw locatie, werk of producten
  • Promotie video van product, dienst of locatie
  • Eigen stand tijdens evenement