Miss Regio Nederland zet zich al jaren in voor vrouwen die buiten de norm van de Fashion wereld vallen. Sinds 2003 geeft onze organisatie jonge vrouwen die kleiner zijn dan 1,74M de mogelijkheid mee te doen aan onze miss verkiezing. Waarbij een grotere mogelijkheid is ontstaan voor deze vrouwen om iets te doen in de fashion wereld. Dit door onze samenwerkingen met organisaties uit de fashion business.

Wij, Miss Regio Nederland, organiseren : Selectiedagen, bootcamps, fotoshoots, miss verkiezingen en modeshows . Worden bij verschillende nationale evenementen uitgenodigd. Verschijnen zo nu en dan in verschillende Internationale Fashion magazines en werken samen met fotografen, designers, ondernemers, sponsoren en partners.

Anita Stundebeek – marketing
Veen Evert Jan
Team lid
Team lid
Team lid
Dorigo Smit
Susan Stundebeek – Organisator

Susan Stundebeek

Mijn doel is grensverleggend werk te verrichten in de fashion business op zowel Nationaal als Internationaal niveau. Met als doel ambitieuze vrouwen een kans te geven om carrière te maken in de Internationale modewereld.

Vanaf 2003 tot op heden werk ik samen met mijn teamleden om Miss Regio Nederland continue te professionaliseren.

Wat wij hebben bereikt is dat sinds 2018, in de internationale fashion wereld, de lengte eis langer dan 1.74m verleden tijd is.

Een doorbraak is reeds gerealiseerd met het concept en de laatste jaren heeft in de wereld van de modellenbureaus een verschuiving plaats gevonden. De diversiteit van modellen qua lengte in de mode-industrie is opvallend.

De finalisten hebben een waardevolle stempel gedrukt in de modewereld. Ze zijn succesvol bewezen als catwalk-, catalogus-, cover- en fotomodel.

Dit hadden wij nooit kunnen realiseren zonder de steun van ondernemers, sponsoren, partners en de publiciteit in de (sociale) media en Internationale Fashion magazines ect.

Mijn doel is om met iedereen die hieraan heeft meegewerkt of besluit om hier aan mee te gaan werken. Door te gaan met het samenwerken en elkaar te versterken.

Sleutel voor het succes van Miss Regio Nederland is de kracht om elkaar versterken. Wat zouden wij voor elkaar kunnen betekenen?